Vanuit de richting Bennekom

Het parkeren van auto's van deelnemers aan de Horaloop die komen vanuit de richting Bennekom is op het terrein van boerderij Hoekelum aan de Edeseweg. Dit is na ca. 50 m. rechts voorbij het viaduct onder de A12 door. Volg de borden parkeren Horaloop vanaf de rotonde van Balverenweg - Edeseweg - Vossenweg in Bennekom.

Vanuit de richting Ede

Het parkeren van auto's van deelnemers aan de Horaloop die komen vanuit de uit de richting Ede is dit op het terrein van boerderij Hoekelum aan de Edeseweg Dit is ca. 50 m. links voor het viaduct onder de A12 door Volg de borden parkeren Horaloop vanaf de rotonde Zandlaan - Edeseweg - Horalaan in Ede.

U kunt dus niet parkeren aan het einde van de Sportparkweg t.h.v. de ingang naar de diverse sportvelden en niet op het parkeerterrein van kasteel Hoekelum nabij start/finish.

Fietsers kunnen hun fiets stallen op het parkeerterrein aan de Sportparkweg nabij het voetbalveld van Ede-Victoria. Heeft u het startnummer al thuis gestuurd gekregen en u wilt direct naar de start/finish dan kunt u ook de fiets stallen op het parkeerterrein van kasteel Hoekelum nabij start/finish.

Volg verder de aanwijzingen van de aanwezige verkeersregelaars.

Situatieschets

Routebeschrijving