U gaat akkoord met de volgende voorwaarden:

Bij annulering van u voorinschrijving voor vrijdag 18 november 2022 d.m.v. een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zal er, onder inhouding van € 2,50 administratiekosten, geen automatische incasso van het inschrijfgeld plaatsvinden. Na deze datum zal er bij annulering geen restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden.
Persoonsgegevens van de deelnemers worden opgenomen in een adressenbestand. Indien u hier tegen bezwaar heeft, gelieven dit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kenbaar te maken bij de organisatie.
Iedere deelnemer doet mee op eigen risico. De organisatie van de Wilhelm Makelaars Horaloop aanvaardt t.o.v. de deelnemers geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook. Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden van de Wilhelm Makelaars Horaloop en of van AV Climax zonder daarvoor een vergoeding te claimen. 
De organisatie accepteert geen verantwoording wanneer het evenement door overmacht afgelast of verplaatst moet worden, in dit geval zullen er geen kosten berekend worden.