Volgende editie is op zaterdag 28 november 2020

 

Op zaterdag 30 november a.s. vormen de heuvels van het Hoekelumse Bos en het glooiende landschap van het beekdal van de Renkumse beek voor de 52e  keer de schitterende entourage van de WILHELM makelaars Horaloop. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor één van de jeugdlopen of een loop over 5 en 10 kilometer en de 10 Engelse mijlen (16,1 kilometer). 

Het parcours van iedere afstand telt één ronde en is bijna overal (behalve de jeugdlopen) naar keuze te lopen over verharde fietspaden of het onverharde deel van de weg/het pad. De tijdregistratie vindt zoals bij de veel loopevenementen door middel van een groene of gele  Mylaps chips plaats.

Bij inschrijving voor vrijdag 22 november krijg je korting op het inschrijfgeld.

Teamloop Race in Race.

Dit jaar kunnen alle deelnemers aan de Wilhelm Makelaars Horaloop meedoen aan de Race in Race teamloop.
Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 5 deelnemers.Ieder schrijft individueel in.
Bij stap 3 van de inschrijving kun je een teamnaam kiezen. Staat je teamnaam nog niet in de lijst stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


De 3 snelste teams per afstand komen op het podium (4 beste netto tijden worden bij elkaar opgeteld).
Hiervoor zijn leuke prijzen beschikbaar gesteld door RunnersWorld Ede.

Al enkele jaren doet het Roparun Team van Climax mee met de Roparun om geld in te zamelen voor Stichting Roparun. Bij inschrijving voor de Horaloop kun je aangeven of je geld wilt doneren aan de Roparun. Dit is niet verplicht, maar uw donatie wordt goed besteed! Meer informatie op www.teamclimaxede.nl