Op zaterdag 25 november a.s. vormen de heuvels van het Hoekelumse Bos en het glooiende landschap van het beekdal van de Renkumse beek voor de 50e  keer de schitterende entourage van de Horaloop. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor één van de jeugdlopen of een loop over 5 en10 kilometer en de 10 Engelse mijlen (16,1 kilometer). 

Het parcours van iedere afstand telt één ronde en is bijna overal naar keuze te lopen over verharde fietspaden of het onverharde deel van de weg/het pad. De tijdregistratie vindt zoals bij de meeste loopevenementen door middel van een loopchip (groene en gele  Mylaps chips) plaats.

 

De start en finish zijn aan de noordkant van kasteel Hoekelum. Edeseweg 124, 6721 KE Bennekom.

 

Er is geen na-inschrijving op de wedstrijddag zelf !

 

 

50e Horaloop groot succes voor Climax

Foto's jeugd

Foto's andere afstanden

 

Volgende editie zaterdag 24 november 2018

 

Al enkele jaren doet het Roparun Team van atletiekvereniging Climax mee met de Roparun. hierbij zamelen zij geld in voor de stichting Roparun. Bij inschrijving voor de Horaloop kun je aangeven of je geld wilt doneren aan de Roparun. Dit is niet verplicht, maar uw donatie wordt goed besteed! Met het ingezamelde geld worden organisaties en projecten gesteund die palliatieve zorg verlenen aan mensen met kanker, met als doel: leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven... Meer informatie op http://www.teamclimaxede.nl/